محل تبلیغات شما

 فاز توسعه پلان آشپزخانه

آشپزخانه رستوران ایتالیایی تا حد زیادی از اصول اجرایی آشپزی فرانسه هم استفاده می‌کند. در طراحی آشپزخانه صنعتی رستوران ایتالیایی اصل brigade system فرانسه به کار گرفته می‌شود.

در سیستم brigade  اعتقاد راسخ بر این است که هر منطقه آشپزخانه صنعتی باید مختص یک وظیفه کاری مشخص گردد و اشتراک کاری در فضا تا حد ممکن به حداقل برسد. بر اساس آن منطقه‌های مختلف در آشپزخانه رستوران ایتالیایی بر اساس تکنیک به کار گرفته شده، تقسیم کار و گروه بندی غذا کاملا از هم جدا می‌شوند.

در آشپزخانه صنعتی رستوران ایتالیایی همه چیز منطقه بندی می‌شود. به همین دلیل سازمان دهی در این فضا به شدت بالا خواهد رفت. پتانسیل‌های این سازماندهی کارایی را هم به طرز چشم گیری افزایش می‌دهد.

همیشه برای مطمئن شدن از ساختار درست آشپزخانه صنعتی در قبل از فاز 

راه ندازی رستوران ایتالیایی از گروه متخصص مشاوره بگیرید و تجربیات کسانی که در تحقیق، توسعه و اجرای پلان کانسپ ایتالیایی تجربه زیادی دارند کمک بگیرید.

راه اندازی رستوران ایتالیایی: منطقه آماده سازی سفارش‌های سرد و پیش غذاهای خاص این کانسپت

در غذاهای ایتالیایی پیش غذاهای تنوع بی حد و مزی دارند. این جغرافیا برای مزه‌های سرد اهمیت زیادی قائل است.

به همین دلیل می‌توان منطقه آماده سازی مزه‌های سرد را از پیش غذاهای گرم جدا کرد. در صورت مختصر بودن منو این دو بخش را در یک منطقه می‌شود ادغام کرد، اما آنچه اهمیت دارد تخصیص یک فضای مجزا برای آماده سازی پیش غذاها است.

بخش انتقال به ظرف، ارسال سفارش به مشتری در مجاورت این قسمت قرار خواهد گرفت.

 

ناحیه آماده سازی پیتزا و منطقه فر‌ها

آنچه

کافه و رستوران ایتالیایی را از رستوران‌های هم گروهش جدا می‌کند، نمایشی بودن پخت و پز برخی آیتم‌ها است. رستوران ایتالیایی تجربه منحصر به فرد تماشای روند پخت انواع پیتزا را در اختیار مشتری‌ها قرار می‌دهد.

از همین رو فر پیتزا و ناحیه آماده سازی آن باید در حدفاصل فرانت و بک رستوران، دقیقا در ناحیه مشترک این دو قرار داده شود. همچنین فر پیتزای باید قابلیت نمایش پخت را داشته باشد.

ناحیه ساته کردن یا تاپینگ خاص غذاهای ایتالیایی  

غذاهای ایتالیایی که در دنیا معرف شده‌اند، با نوع اصلی آن که در این کشور مرسوم است کاملا فرق می‌کنند. در حالی که غذاهای ایتالیایی اصیل در پاستای تنوع زیادی دارد در حالی در دنیا پیتزا انواع مختلفی دارد.  

برای اینکه راه اندازی رستوران ایتالیایی و سرو غذاهای مختلف تا آنجا که ممکن است به مشابه نوع اصیل آن شود، باید ناحیه Sauté یا تاپینگ خاص این نوع غذاها به درستی در نظر گرفته و جایگذاری شوند.

این منطقه یکی از پر استفاده ترین بخش‌های در آشپزخانه صنعتی کانسپت ایتالیایی است، به همین دلیل باید قطعا در راه اندازی رستوران ایتالیایی و پلان آن آورده شود.

در اجرای ناحیه Sauté این جنبه حیاتی است که کارایی باید در سطح بالایی باشد، و در آن بتوان حداقل ۱۲ سفارش را به صورت هم زمان آماده کرد.

جایگذاری صحیح ناحیه Sauté به این صورت است که یا کاملا از سایر فضا مستقل در نظر گرفته می‌شود، یا در اتصال با منطقه آماده سازی پاستا در پلان طراحی آشپزخانه صنعتی چیده می‌شود.

منبع:

راه اندازی رستوران ایتالیایی


ترفنمندهای رستوران و کافه داری

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها