محل تبلیغات شما

غذای ایتالیایی یکی از پر تقاضاترین سفارش‌های در هر رستورانی است. تقریبا همه غذاهای ایتالیایی را دوست دارند و محبوبیت این کانسپت رستورانی بی حد و مزر است. این میزان محبوبیت فاکتوری است که راه اندازی رستوران ایتالیایی را برای هر کسی یکی از جزو یکی از گزینه‌های همیشگی قرار داده است.

شما می‌توانید از محبوبیت غذای ایتالیایی به نفع کسب و کار خود استفاده کنید و برای راه اندازی رستوران ایتالیایی سرمایه گذاری کنید.

اگر علاقه ویژه به غذاهای ایتالیایی داشته باشید و بخواهید در عملیات اجرایی و اداره کانسپت رستوران ایتالیایی موفق عمل کنید، باید با تجهیزات خاص این رستوران به خوبی آشنا شوید.

در اینجا مقاله به راهنمای راه اندازی رستوران ایتالیایی آورده شده است. بعد از خواندن این راهنما قادر خواهید بود تا مسیر راه اندازی رستوران ایتالیایی را به بدون سردگمی خودتان مستقلا طی کنید.

راه اندازی رستوران ایتالیایی: شناخت غذاهای این کشور

یکی از مهمترین چیزی که باید به خاطر بسپارید این است که زمانی که می‌خواهید

رستوران ایتالیایی راه اندازی کنید، شناخت عمیق غذاهای این کشور میتواند یکی از کلیدهای موفقیت رستوران شما باشد.

همیشه منوی جامع و کامل جزو یکی از فاکتورهای برتری به شمار خواهد رفت. اما باید همه چیز را با برآوردهایی که نسبت به هزینه تمام شده و میزان تقاضای دارید، هماهنگ کنید. پس شروع با منو محدود هم می‌تواند نقطه آغاز بسیار مناسبی باشد. آنچه مهم است بهترین نوع آماده سازی غذاهای مد نظر رستوران ایتالیایی خواهد بود.

۳ اصل در آماده سازی غذای ایتالیایی حکم فرمایی می‌کند. همین اصول سنگ بنای فاز طراحی و راه اندازی رستوران با همین کانسپت هم هستند.

۱.المان‌های مهم در آشپزی ایتالیایی: آماده کردن Battuto عالی

Battuto در آشپزی ایتالیایی ترکیبی از مواد اولیه‌ای است که به خوبی ریز شده باشند. یکی از این میکس‌های اولیه پرکاربرد پیاز ریز شده، هویچ و کرفس است. همه اینها باید در ناحیه آماده سازی هر روزه تهیه شوند و بدون پخت به غذا اضافه گردد.

ترکیب Battuto بسته به نوع غذا می‌تواند کاملا تغییر کند. مثلا میکس جعفری، سیر، زیتون و مقداری فلفل قرمز ریز شده پایه‌ای برای پخت اکثر غذاهای ایتالیایی است.

۲.استفاده از ظروف آشپزی درجه یک

ماهیتابه در آشپزی ایتالیایی معنای کاملا متفاوتی دارد. از هر فرم آن برای غذا خاصی استفاده می‌شود. مثلا از تابه‌ای که عمیق با لبه‌های آن منحنی باشد برای پخت ملایم انواع استیک استفاده می‌کنند.

پاستا همیشه باید در ظرف استوانه‌ای پخته شود. این به این دلیل است که زمانی که آب به نقطه جوش می‌رسد و به آن پاستا اضافه می‌شود، دما سریع‌تر به بالاترین درجه ممکن بازگردد. همچین ظرف استوانه تمام استیل از چسبیدن پاستا به همدیگر جلوگیری می‌کند.

۳.راز آشپزی ایتالیایی: کیفیت سس و مقدار مناسب آن در غذا

یکی از اصل‌های مهم در آشپزی ایتالیایی این است که هر غذای به سس تنها آغشته شود و هرگز برعکس این رخ ندهد. نسبت سس باید کاملا در غذاهای مختلف مناسب باشد. مثلا برای ۵۰۰ گرم پاستا به عصاره ۱ کیلوگرم گوجه فرنگی نیاز است. کیفیت انواع سس و تازگی آن باید در تمام غذاها کاملا رعایت شود.

این ۳ اصل مهم در آشپزی ایتالیایی باید در رستورانی که از همین کانسپ پیروی می‌کند، رعایت شود. به همین دلیل باید ناحیه آماده سازی اختصاصی و تجهیزات مناسب برای راه اندازی رستوران ایتالیاییی در نظر گرفته شود.

فاز طراحی منو در راه اندازی رستوران ایتالیایی  

در طراحی منو رستوران ایتالیایی فقط نباید نام‌های مشهور را لیست کنید، بلکه باید برای

راه اندازی رستوران ایتالیایی منو را به نحوی بچینید که به بیزینس کارت شما و کسب و کارتان تبدیل شود. پس از ایده‌های ابتدایی کمی فراتر بروید.

هر رستوارن دار با تجربه می‌داند که با کمک منو عالی همه چیز کانسپ معنا و مفهوم تازه‌ای پیدا می‌کند و موفقیت در این کار حتمی‌تر خواهد بود.

اما غذای ایتالیایی با چالش‌هایی همراه است و دلیل آن این است که این غذاهای شناخته شده هستند. بنابراین، ترفندهاییی که با به کارگیری آن طراحی منو این کانسپت رستورانی به بهترین وجه برای راه اندازی رستورانی ایتالیایی جذاب و کاربردی خواهد شد، در این بخش آورده شده است.  

منبع :

راه اندازی رستوران و کافه 


ترفنمندهای رستوران و کافه داری

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها