آنچه برای راه ندازی موفق کانسپ رستوران ایتالیایی لازم است، دانستن نحوه اداره موثر آن است. باید از اشتاباههایی که دیگران مرتکب شدهاند در سیستم مدیریت خود بپرهیزید.
· برای مثال کارآفرینهای ناموفق در ادغام به اففتاح رستوران ایتالیایی بدون انجام تحقیق مناسب بازار و نیازهای مشتری در موقعیت خاص کردهاند.
این گروه اصلا هیچ برنامهای برای تخصیص بودجه اضطراری در ذهن نداشتهاند. این دقیقا یکی از راهکارهایی است که باید در از همان ابتدای مراحل راه اندازی رستوران ایتالیایی انجام دهید تا کسب موفقیت را برای خود محتملتر کنید.
لازم است تا از همان ابتدای کار به فکر شناخته شدن باشید. برند رستورانی که شناخته شده باشد به سادگی رقبا را کنار خواهد زد، و حاشیه سود شما را به طرز چشمگیری بالا بالا خواهد برد.
· همچنین، تحقیقها نشان میدهد که هدف گیری مشتریان ضروری است. برای این کار لازم است تا سطح اقتصادی، کلاس اجتماعی و پس زمینههای دیگر را با حساسیت بالا در نظر داشته باشید.
باید به سوالهای کلیدی قبل از راه اندازی رستوران ایتالیایی پاسخ دهید. در زیر همه آنچه که قبل از اجرایی شدن باید در نظر بگیرید، آورده شده است.
۱.استخدام آشپز حرفه، که در تهیه و آماده سازی غذاهای ایتالیایی متخصص باشد.
مطمئن شوید که آشپزی را استخدام میکنید که حداقل چندین سال تجربه در پخت و آماده سازی غذاهای ایتالیایی دارد.
هر آیتم منو باید طوری اماده سازی شود که مطلوبترین تجربه ممکن را برای مشتریها رقم بزند.
برای آشپز اصلی مجموعه خود استاندار بالایی داشته باشید زیرا مشتریان اغلب جذب رستورانی خواهند شد، که علاقه خاصی به یکی از غذاهای آن مجموعه دارند.
با این وجود استعداد، مهارت و البته به سطح تجربه آشپز ضمن استخدام باید در نظر گرفته شود.
برای راه اندازی رستوران ایتالیایی که به سرعت شناخته شود، موقعیت هم اهمیت بالایی دارد. برای انتخاب فضا با موقعیت جغرافیایی مناسب تا آنجا که میتوانید تحقیق کنید و فعال کنونی این کاسنپ را زیر نظر بگیرید.
در کنار این بررسی کنید که دقیقا چه چیزی در منوهای و یا سرویس گروههای فعال کم است. چه نیاز سنجی از نظر پنهان مانده است. آن را در پلان کاری مجموعه خود بیاورید.
کانسپت رستوران خود را محتاطانه با میل مشتریها همسو کنید. ترافیک عبوری چه گروهی در حوزه مد نظر شما بیشتر است؟ از چه کانالهای قصد جذب مشتری دارید؟
آیا برای مثال میخواهید طبقه متوسط را هدفگیری کنید؟ یا موقعیت مد نظر شما جایی است که همپوشانی خوبی با فضاهای کاری و تجاری دارد؟
باید قبل از راه اندازی کافه و رستوران ایتالیایی با تمام آن ایدههایی که در ذهن خودتصور کردهاید، مشتریها را به خوبی شناسایی کنید.
بازاریابی موفق رستوران ایتالیایی میتواند از درگاههای ایستگاههای غذاخوری pop Up در فضاهای شلوغ و یا راه اندازی فودتراک اختصاصی برای مجموعه استفاده شود. این دو نمایده مجموعه شما در هر منطقه و فضای شلوغی خواهند شد و بهترین راه کار برای جذب مشتریهای تازه هستند.
منبع : راه اندازی رستوران ایتالیایی
ترفنمندهای رستوران و کافه داری
درباره این سایت