محل تبلیغات شما

یکی از موضوعاتی که بسیاری از دوست داران قهوه و کسانی که به طور کاملا تخصصی موضوع تهیه قهوه را بررسی می کنند رست قهوه می باشد.

ما در این مقاله سعی داریم به بررسی اشتباهات رایج

رست قهوه که ممکن است برای ما اتفاق بی افتد و از آن مطلع نباشیم، غافل از اینکه این عیب ها و نواقص متداول در رست دادن قهوه توسط ما می تواند کاملا طعم قهوه ما را تحت تاثیر قرار دهد.

رعایت نظم و گیج نشدن مشتری یکی از موارد بسیار مهمی می باشد که باید در منو رعایت کنید، از شلوغ کردن منو با تصاویر مختلف جدا پرهیز کنید، البته منوی شما نباید خیلی هم ساده و بی روح باشد.

برای کسانی که به طور حرفه ای اینکار را با دستگاه رُستر قهوه انجام می دهند باید بگوییم که قبل از ریختن دانه های سبز قهوه لازم است رستر چند دقیقه شروع به کار کند که این زمان متناسب با شرایط دمایی محیط شما می تواند متغییر باشد.

جدا کردن قسمت های مختلف خدماتی که شما ارائه می دهید مثل لیست نوشیدنی ها، نوشیدنی های سرد، نوشیدنی های گرم، غذاها، دمنوش ها و…. از مهمترین کارهایی می باشد که لازم است انجام دهید

این موضوع را می توان گفت قطعا یکی از نواقص رست دادن قهوه است که در بسیاری از ما اتفاق می افتد، چون جز خصوصیات اخلاقی ما به حساب می آید که فکر می کنیم همه چیز را بلدیم و یا اینکه چیزی را فراموش نمی کنیم.

اما باید بدانید قطعا بدن ثبت مستندات لازم مثل درجه حرارت، مدت زمان رست، جریان هوا (در رُستر قهوه) و… تقریبا هر بار ممکن است رست شما حالت متفاوتی را تجربه کنید، مهمتر اینکه شما با ثبت اتفاقات می توانید هر بار از تجربیات بار قبل تجربه کسب کنید و به مرور فرایند رست دادن قهوه خود را تغییر دهید.

ایوان گیلمن Evan Gilman که یکی از برترین باریستاها دنیا به حساب می آید در مورد این موضوع می گوید: “هنگامی که من تفت می دهم و شروع به رست می کنم، از ابتدا تا انتها درجه حرارت را ثبت می کنم، از دمای شارژ شروع می کنم تا وقتی که دانه ها را از رستر بیرون می آورم، به طور معمول هر 30 ثانیه یادداشت برداری می کنم.”


ترفنمندهای رستوران و کافه داری

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها