راه اندازی رستوران ایتالیایی: تخصیص بودجه اضطراری
تغییرات ناگهانی در این کسب و کار اجتناب ناپذیر است. پس بدون غافلگیری انتظار آن را داشته باشید و خود را به خوبی آماده کنید.
خیلی از رستورانها شروع خوبی دارند اما به بازه زمانی که در آن مشتری زیاد نیست بر میخورند و اداره همه چیز کاملا به هم میخورد.
راهکار هوشمندانه این است که همیشه بودجه اضطراری داشته باشید. آن را برای هر ماه کاری به روز کنید و از کافی بودن آن با توجه به روند کاری مطمئن شوید.
· دقیقا ۹ تا ۱۰ ماه کاری طول خواهد کشید تا روند رو به رشد رستوران کاملا مع و منفی شود. نقطه شکست بعد از راه اندازی رستوران ایتالیایی در این بازه به طور معمول رخ میدهد.
بنابراین بوجه کافی داشته باشید تا این بازه بحرانی را از سر بگذارنید. اگر به فکر بحران نباشید تمام داراییهای خود را بدون برنامه ریزی مصرف خواهید کرد.
نباید با دیدن استقبال روزهای اولیه بعد از افتتاح و راه اندازی رستوران ایتالیایی خوش خیال شوید. زمان دهید تا کسب و کار شما شکل مناسب به خودش بگیرید و روند تخصص بودجه را در همه ماهها با در نظر داشتن پس اندازی هدفمند مدیریت کنید.
غذاهایی که بر اساس موقعیت جغرافیای همراه با ویژگیهای خاص یک کشور هستند، یکی از سمبل رستورانداری هستند. کانسپت رستوران ایتالیایی دقیقا یکی از همین استایلها است.
نفوذ محبوبیت این نوع رستوران در هر کشوری باعث شده است، اداره رستوران ایتالیایی را به تجارت پر سود تبدیل کند.
خیلی از کانسپتهای رستورانی سرخط کاری و آشپزی خود را از اصول غذاهای ایتالیایی میگیرند. نه تنها غذاهای ایتالیایی باب میل خیلیها هستند بلکه تکنیکهای به کار گرفته شده در فرآیند آماده سازی این غذا در کانسپهای رستورانی دیگر نیز استفاده میشود.
البته که خیلی از غذاهای شناخته شده این کشور روند آمادهسازی مشابهای دارند و این راه اندازی کافه و رستوران ایتالیایی را سادهتر میکند. اما برای اینکه طعم خاص را با استاندارد بالای هر غذا همراه کنید با ظرافیت اجرایی را وارد کار کنید.
غذاهای فرانسوی بنیان گذار شروع آشپزی مدرن بودهاند. از طرفی غذاهای ایتالیایی سرآغاز تغییر در الگوی مصرف تقریبا همه چیز شدهاند.
با این وجود در راه اندازی رستوران ایتالیایی و طراحی آشپزخانه آن لازم است تا اامات تکنیکهای آشپزی و ابزارهای مورد نیاز آن را در نظر داشته باشید. طراحی و تجهیز دقیقا باید با این جنبهها هماهنگ شوند.
تمام آشپزخانههای صنعتی به سطح یکسانی از پارامترهای طراحی از جمله، قابلیت ذخیره سازی، سادگی پاکیزگی، کارایی و اجرا ساده نیاز دارند.
اما بسته به منو رستوران ایتالیایی، خط کاری در بخش پشتی میتواند بسته به تم رستوران تفاوت زیادی با موارد دیگر داشته باشد.
منبع :
راه اندازی رستوران ایتالیایی
ترفنمندهای رستوران و کافه داری
درباره این سایت